عراقچی شنبه به عربستان و قطر سفر خواهد کرد دو نظامی صهیونیست در نوار غزه به هلاکت رسیدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: خادمی امام رضا علیه‌السلام افتخار من است عراقچی وارد مشهد شد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی: امیدواریم در سال آینده جشن اتمام مشکلات زیرساختی مدارس را داشته باشیم امامی‌راد: زبان‌ها در شأن مقام معلم قاصر است مترو تهران فردا (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است کاردینال آمریکایی «رابرت فرانسیس پرِووست» پاپ جدید کیست؟ + جزئیات ویدئو | انتشار تصاویر پایگاه زیرزمینی پهپادی نیروی دریایی سپاه برای اولین بار معاون وزیر کشور: از ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا پایان تابستان، پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تعطیل است دود سفید در واتیکان | پاپ جدید انتخاب شد + عکس و فیلم رایزنی تلفنی عراقچی با همتای پاکستانی‌اش پس از گفت‌و‌گو با مقام‌های هند افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها و استقبال کم دانشجویان پزشکی از برخی تخصص‌ها عراقچی با مشاور امنیت ملی هند دیدار کرد افزایش ساعت کار مترو تهران هم‌زمان با تغییر ساعت کاری از شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سران چین و روسیه برای ایفای نقش فعال درباره موضوع هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کردند ۲ تفاهم‌نامه اجرایی بین وزرای خارجه ایران و هند تبادل شد ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی و شناورسازی ساعت کار والدین شاغل اعلام شد سرلشکر باقری: تجهیزات وزارت دفاع متناسب با نبردهای روز دنیاست معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: اگر بخواهیم به توسعه کشور فکر کنیم، باید نقش شورا ثمربخش‌تر و بیشتر شود آخرین وضعیت درگیری‌ها میان هند و پاکستان | اسلام‌آباد ۱۲ پهپاد هندی را خنثی کرد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو: ایران یک چالش بزرگ است دبیر شورای عالی امنیت ملی: خطوط قرمز ما در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا کاملا مشخص است امیر واحدی: نبروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارد پزشکیان در نمایشگاه نفت: اتصال شرکت‌های حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به دانشگاه‌ها ضروری و یک رویداد برد-برد است تجهیز جنگنده‌های ارتش جمهوری اسلامی به موشک‌های بومی دورایستا وزیر خارجه هند: به‌دنبال تشدید تنش با پاکستان نیستیم جلسه پیگیری مسائل پیرامون حرم مطهر رضوی با حضور نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد
سرخط خبرها

پیش‌بینی کمیسیون بهداشت مجلس از تشدید مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی

  • کد خبر: ۱۵۷۳۹۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲
پیش‌بینی کمیسیون بهداشت مجلس از تشدید مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی
عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: پیش بینی ما در کمیسیون تشدید مشکلات دارو و تجهیزات برای مردم است. نگذارید این مسئله مثل وزیر آموزش و پرورش و مسائل مرتبط به آن به بحران جدی‌تری بینجامد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه) مجلس در نطق میان دستور گفت: آقای رئیس جمهور، هیات وزیران، نمایندگان مردم شریف ایران نامگذاری "مهار تورم و رشد تولید" و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته باید ۲ دغدغه هر روز ما مسئولین باشد، شعار امسال یک موضوع کلی نیست بلکه هدفی است قابل سنجش و قابل اندازه گیری با شاخ‌های تعریف شده مشخص که در تمام متون اقتصادی با جدیت و برنامه ریزی و تلاش شبانه روزی باید آماده گزارش پایان سال با عدد و رقم واضح خدمت مقام معظم رهبری و اثرات ملموس بر سر سفره مردم باشد.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس تاکید کرد: این راهبرد حکیمانه هم خط مشی ما است برای کار‌هایی که باید انجام بدهیم و راهبرد ما را در مقابل کار‌هایی که نباید انجام دهیم مشخص‌تر و واضح‌تر کرده است، اگر دغدغه سفره مردم راهبرد اصلی امسال ما است نباید بگذاریم خرده چالش‌های اجتماعی با واکنش احساسی و اقدامات ناشیانه و راهکار‌های بی نتیجه و عجولانه تبدیل به دو قطبی‌های کاذب، وقت تلف کن و بی پایان شود. نباید با تحجر و تندروی فضای روانی جوانان امیدوار به انقلاب و کشور را به سمت نا امیدی سوق دهیم، در فضایی که دشمن بی رحم و رسانه‌های فارسی زبان وطن فروش تنها دغدغه شان ساخت دوقطبی‌های کاذب بین مردم، مسئولین یا آحاد مردم هستند با کلامی نسنجیده این دوقطبی‌های کاذب را مبادا تقویت کنیم.

وی ادامه داد: تنها دو قطبی واقعی نظام کارآمدی و ناکارآمدی است، توجه به حاشیه به جای توجه به اصل مشکلات مردم است، تبدیل مشکلات به ابر بحران امنیتی است و فراموش شعار سال. ولایتمداری ما امسال معطوف به توجه ما به دغدغه اصلی، ولی فقیه نسجیده می‌شود، دغدغه اصلی، ولی سفره و معیشت مردم است، دغدغه اصلی، ولی کاهش تورم است، بزرگ شدن سفره مردم، دغدغه امسال رهبر کاهش قدرت خرید مردم است و سخت‌تر شدن شرایط اقتصادی مردم اش. این دغدغه برطرف نمی‌شود مگر آنکه همه با هم کار کنیم.

این نماینده مجلس اظهار داشت: آقای رئیس جمهور تحقق شعار سال تنها خواست ما از شما است که رهبری معظم در دیدار مسئولان نظام در شب گذشته سرفصل‌های بسیاری را هم متذکر شدند، این مهم محقق نمی‌شود مگر با حفظ نقاط قوت کابینه و تقویت شجاعانه و آگاهانه نقاط ضعف کابینه.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: آقای رئیس جمهور تنها چیزی که در دنیا عوض ندارد، جایگزین ندارد زمان است، زمان را برای تقویت کابینه از دست ندهید. مجلس همگونه از تقویت تیم اجرایی دولت حمایت می‌کند پایان سال که وقت گزارش دهی است از آنچه که فکر می‌کنیم به ما نزدیک‌تر است. گزارش پایان سال شما حتما نتایجش ابتدا در سفره‌های مردم بارز می‌شود پیشنهاد می‌شود دولت همچون روز‌های اخیر در عرصه دیپلماسی به دنبال ایجاد توازن در سیاست خارجی و استمرار روابط با کشور‌های منطقه‌ای و همسایگان را داشته، شاهد رویکرد جذب منافع اقتصادی و ایجاد امنیت برای کشور باشیم چه بسا در توافق با عربستان شاهد دور شدن آمریکا از معادلات منطقه بوده ایم.

وی مطرح کرد: آقایان این انقلاب مدیون ۲۲۰ هزار شهید بسیار والامقام است هر کسی چهره این انقلاب را تخریب و باور مردم به آن را ضایع کند مدیون این شهیدان آسمانی است و در روز آخر باید جواب آن‌ها و خانواده شان را بدهند این گناه کوچکی نیست، تعارف‌ها و دعوا‌های سیاسی را کنار بگذارید اگر می‌خواهید ایران قوی‌تر و مقتدر‌تر از دیروز را رقم بزنید.

روح‌الامینی بیان کرد: جناب آقای رئیس جمهور در جریان استیضاح وزیر بهداشت در بهمن ماه سال گذشته از طرف شما قول داده شد که تغییرات در این حوزه صورت پذیرد، حوزه سلامت مردم به لحاظ سیاستگذاری و عملیات بسیار نگران کننده است، پیش بینی ما در کمیسیون بهداشت مجلس تشدید مشکلات دارو و تجهیزات برای مردم است نگذارید این مسئله مثل وزیر آموزش و پرورش و مسائل مرتبط به آن به بحران جدی تری بیانجامد تا بخواهیم به نظر دلسوزان این حوزه توجه بفرمایید که قطعا هر روز دیرتر خسارت بیشتری بر نظام سلامت وارد خواهد کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: جناب آقای رئیس جمهور لطفا تصمیم قاطع بگیرید و اثر افتتاحیه‌های ظاهری ناقص مانند برخی مراکز درمانی که هنوز بعد از افتتاح توان پذیرش بیمار را ندارد به عنوان دستاورد تیم مدیریت ضعیف سلامت نشوید. بحث‌هایی است در رابطه با نظام ارجاع و پزشکی خانواده که در جلسات آینده دنبال می‌کنیم. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->